Bij ons in de Jordaan…..

Leuk nieuws voor de fans van IBOLYA die niet alleen online willen winkelen: begin volgende week krijgen Iby en Maaike de sleutel van een gloednieuw winkelpand aan de rand van de Jordaan. IBOLYA strijkt neer in de Binnen Oranjestraat 18, een zijstraat van de populaire Haarlemmerdijk.

Timmeren, schuren, lakken

De nieuwe locatie is wat je noemt klein, maar fijn mét een prachtige etalage. Een setje handige vrienden is opgetrommeld om te komen schuren, timmeren en lakken. En als de verf droog is, kunnen de rekken met kleding zó naar binnen worden gerold. Natuurlijk komt er een officiële opening, maar dat horen jullie via de nieuwsbrief.

Prinssenlijn

De dames werken intussen aan een nieuwe collectie en de huidige wordt aan een kritisch oog onderworpen. Sleutelwoord na de laatste doorpas-sessie was de ‘prinsessenlijn’. De wat?! Toch geen keizerin-Sissie-achtige avondjurken in het assortiment? Nee hoor. Echte fashionista’s weten natuurlijk dat een prinsessenlijn een naad is die vanuit het armsgat, over de boezem via de taille naar de zoom loopt. En dat je daar een mooie lijn mee creëert in je ontwerp. Een handigheidje dus om de jurken van IBOLYA een nóg betere pasvorm te laten krijgen.

All over the Netherlands

De website draait tijdens het klussen als vanouds op volle toeren. Wisten jullie trouwens dat IBOLYA ook verkooppunten heeft in Bussum, Haarlem, Tilburg en Nieuwegein? En binnenkort dus weer in Amsterdam, de stad waar het allemaal begon.

Hopelijk tot snel, in de winkel of op de site!