IBOLYA op Modehandelsmissie naar Shanghai

Famous in Shanghai                      

Het is alweer een maand geleden, maar Iby en Maaike van IBOLYA zijn nog helemaal in de wolken van hun handelsmissie naar Shanghai. Wat een overweldigende stad!

Op verkenning

Iby en Maaike reisden twee dagen eerder af naar Shanghai om de miljoenenstad alvast te verkennen. Ze gingen naar Yuyan Garden, de mooiste klassieke Chinese tuin uit de tijd van de Ming Dynastie en naar Yuyan Bazaar, de levendige markt ernaast. Ze bezochten grote shoppingmalls met luxe en dure producten en ze wandelden door smalle achterafstraatjes waar je voor een grijpstuiver de heerlijkste maaltijden krijgt. Ook gingen ze op pad naar de hippe wijk ‘French Concession’ om te zien hoe Nederlandse collega-bedrijven als Suitsupply het doen in het buitenland.

Voetmassage

Vanuit hun hotel keken Maaike en Iby uit op de schitterende skyline van Shanghai en op de Bund, een grote boulevard aan de rivier de Huangpu waar je heerlijk kunt slenteren en flaneren. Een ware hotspot waar een leuk jurkje van IBOLYA niet zou misstaan! Ze struinden uren door de stad en genoten van de exotische geuren, de drukte en alle Chinezen. Ondanks de sportieve sneakers die de dames hadden ingepakt, waren de heerlijke voetmassages die ze namen geen luxe, maar pure noodzaak!

Er werd ook nog gewerkt…

En dan de handelsmissie zelf. Samen met een groep van 19 andere ontwerpers stond IBOLYA 2,5 dag op de beurs. Er is behoorlijk wat gepraat en er zijn heel veel visitekaartjes uitgewisseld. Een klein hoogtepunt was de introductie van IBOLYA voor de Chinese tv. Een spannende gebeurtenis die je toch niet vaak meemaakt!

Fan

De evaluatie van de handelsmissie vond plaats op het Nederlands consulaat, onder het genot van een borrel. Toen een collega van de consul-generaal opmerkte dat zij de kleding van IBOLYA kende omdat een vriendin van haar fan is, glommen de dames van trots.

Famous in Shanghai: hoe leuk is dat?