KLANTEN

Patricia – Cardy retro

Patricia helemaal happy in het IBOLYA ‘classy retro’ jurkje!

Simone – Classy marineblauw wit

Simone in onze Classy met bijpassend jasje, zou niet misstaan in een glossy!

Buurvrouw – Jackie petrol bruin

Buurvrouw is bij ons geslaagd in de Jackie!

Simone – Maaike zwart oker

Simone Louwers op zoek naar een leuk jurkje is getipt door een collega ‘IBOLYA een label met mooie jurkjes. Blijkt de winkel nou ook nog bij haar om de hoek te zitten! Heel veel plezier met het ‘Maaike jurkje’ Simone!

Annick – Plain blauw zwart

Annick kwam toevallig langs in onze winkel en was meteen verliefd op onze jurkjes! Meerdere jurkjes gepast, het is de ‘Plain blauw/zwart’ geworden.

Elena – Comfy paars oranje

Elena uit Duitseland houdt van jurkjes. Ze koos voor de  de ‘Comfy  paars oranje’ en ze is helemaal gelukkig met haar aankoop!

Mirjam- Cardy ruitje

Mirjam uit Rotterdam houdt van jurkjes! Ze kwam langs bij IBOLYA, liep rond, vertrok en kwam weer terug om vervolgens meerdere jurkje te passen. Het is de jurk ‘ Cardy ruitje’ geworden. Mooi!

Naomi – Iby paars blauw

Naomi uit New York in Amsterdam in de ‘Iby paars blauw’!

Laura – Twig zwart groen

Laura uit Deventer was met haar vriendin in Amsterdam en eigenlijk niet op zoek naar een jurkje.. Hier in het ‘Twig jurkje zwart groen’

Aleide – Maaike groen zwart

Aleide uit Zutphen met haar moeder op stap viel meteen voor het ‘Maaike jurkje’ in de etalage. Helemaal goed!

Joyce – Styly

Joyce from Tilburg a weekend out with her ​​friends. An annual tradition. Here in IBOLYA dress ‘ Styly denim “, approved by all her friends !  

Jessica – Twig

Jessica is dolenthousiast over IBOLYA en was weer even over uit Duitsland. ‘Ik draag jullie kleding ook tijdens presentaties, voor de extra power’! Hier in het IBOLYA jurkje ‘Twig zwart met witte rits’.

Tatjana – Paradiso

Tatjana uit Duitsland viel meteen voor het IBOLYA jurkje ‘Paradiso petrol groen’!

Marieke en Rinskje

Marieke en Rinskje hier in de ‘IBOLYA jurkjes Bo petrol wit’ en de ‘Klassiek basic zwart groen’ Staat mooi dames!

Manon – Easy

Wat hebben we toch leuke en bijzondere klanten in onze winkel! Manon Ossevoort reisde vanaf Terschelling naar de Zuidpool… op een rode tractor www.tractortractor.org En ja bij een rode tractor past een mooi rood IBOLYA jurkje, de ‘Easy rood’.

René – Paradiso

René had onze jurkjes bij Shocking Blue Amsterdam gespot en wilde meer van onze collectie zien. Alle jurkjes staan haar mooi! Hier draagt ze het IBOLYA jurkje ‘Paradiso blauw/petrol’.

Fenna – Jiffy

Fenna uit Heiloo is gezellig met haar moeder aan het shoppen in de 9 straatjes. Hier in IBOLYA jurkje ‘Jiffy rood oranje’, uiteindelijk is het de ‘Suzi petrol’ geworden.

An en Ulrike

An en Ulrike een weekendje in Amsterdam, winkeltje uit, winkeltje IBOLYA in. De dames hebben heel wat gepast, alles stond even leuk! Hier in het IBOLYA jurkje ‘BO marineblauw’.

Natalie – Kiki

Natalie uit Berlin in het IBOLYA jurkje ‘Kiki lichtblauw’ ! Ze vindt het zo mooi dat ze het jurkje niet meer uitdoet en er zo de winkel mee uitloopt!

Carolien – Basic

Carolien uit Amsterdam, net terug van een weekje vakantie had IBOLYA gespot bij een vriendin! Zelf heeft ze o.a. de ‘basic zwart groen’ uitgezocht. 

Barbara en Marilieke

Barbara draagt al IBOLYA, heeft deze keer Marilieke meegenomen, samen hebben ze veel gepast. Hier in de IBOLYA jurkjes ‘Plain blauw zwart’ en de ‘Spike groen’!

Janice – Plain

Janice uit Zuid Afrika met haar vriendinnen uit Australië en Duitsland. Ging blij verrast met het IBOLYA jurkje ‘plain zwart blauw’ naar buiten!

Tatjana – Cardy

Tja, dat is geen makkelijke keuze! Tatjana, vaste klant, is uiteindelijk voor het IBOLYA jurkje ‘Cardy okergeel’ gegaan.

Fanny – Jiffy groen

Fanny uit Noorwegen gaat voor de “jiffy groen”, goeie keuze op een mooie zomerse dag!

Ingrid en Linda

Ingrid en Linda uit Groningen in IBOLYA!

Janneke – Basic wol

Janneke heeft een nieuwe ontdekking gedaan: IBOLYA! Daar kom je in 2015 mooi mee voor de dag!

Karin – Twig

Karin kwam kwam voor de Kiki rood, twijfelde over de basic wol en ging met de “Twig zwart groen” de deur uit.