Rok’ and roll

Rok’ and roll

Niet te lang onder de warme douche staan, minder vlees eten, afval scheiden, de deksel op de pan bij het koken, dubbelzijdig printen, je eigen koffiekop mee naar je werk. Een beter milieu begint bij jezelf. Wie kent deze slogan niet?

Slow fashion

Ook IBOLYA wil haar steentje bijdragen aan een duurzame maatschappij. Zo gaat het vervoer van alle jurken en rokken standaard per fiets. Is de nieuwe winkel uiteraard geschilderd met milieuvriendelijke verf. En doet IBOLYA aan ‘slow fashion’: het maken van tijdloze kleding, zonder krampachtig de laatste trends te volgen. De jurken gaan hierdoor langer mee dan een seizoen.

Eco-friendly

Nieuwste aanwinst in de collectie is de spijkerrok Double Denim van 100% biologische katoen. Heel eco-friendly dus. De kokerrok met hoge taille is soepel draagbaar door de dubbele split aan de achterkant. De twee zakjes aan de voorkant, subtiel afgewerkt met een zwart biesje, zijn heel handig om je telefoon of je geld in te stoppen. Of je handen, als je even niet weet waar je ze moet laten.

Dubbelgoed

De Double Denim is multi-inzetbaar: met een mooie blouse erbij kom je goed voor de dag op je werk. En met een kek truitje erboven kun je je uitleven op de dansvloer. De Double Denim is niet alleen ecologisch maar beslist ook modieus verantwoord!

Goed goed. Dat is wat onze aarde steeds een stukje mooier maakt.