Still going strong

Still going strong
Het is even een tijdje stil geweest rond IBOLYA, maar de dames are still going strong!
Een kleine update.

Kill your darlings
Dat het leven bestaat uit het maken van lastige keuzes hebben Iby en Maaike ondervonden na een kritische blik op de collectie. Want hoewel elke jurk met liefde is ontworpen, is niet elke jurk een verkoopsucces. In het kader van kill your darlings zijn deze jurken nu uit het assortiment geschrapt en komen er voorlopig even geen nieuwe ontwerpen van IBOLYA. De verkoop van alle klassiekers gaat natuurlijk wel gewoon door. Lekker overzichtelijk.

In bedrijf
Jullie weten vast al dat IBOLYA ook bedrijfskleding maakt voor onder andere Hotel de Witte Dame in Abcoude. In dit prachtige oude treinstation lopen alle werkneemsters in
een speciaal ontworpen Maaike-jurk rond. Ze krijgen van de gasten veel complimentjes, en terecht! Nieuwsgierig naar dit mooie hotel? Neem er gerust eens een kijkje en strijk neer voor een drankje, een lunch of een dinch, een maaltijd tussen diner en lunch in.
Beslist de moeite waard!

Kledingparty
Dan iets heel anders. IBOLYA wil met jullie hulp kledingfeestjes organiseren, een soort tupperwareparty’s, maar dan leuker natuurlijk. Want wat is er gezelliger dan om thuis,
met een stel vriendinnen, mooie kleding te passen en te kopen voor een schappelijke prijs? Precies, dat bedoelen we. Interesse om dit bij jou thuis te organiseren?
Bel de dames van IBOLYA en informeer naar de mogelijkheden.

En alsof het allemaal niet genoeg is, kun je via de website natuurlijk ook nog gewoon
je favoriete powerdress voor het werk kopen, een mooie feestjurk of dat luchtige strandjurkje. De benen mogen gezien worden met dit mooie weer.

Fijne zomer!

IBOLYA, Iby en Maaike