BLOG Trouwe klant Nicole

Trouwe klant
De Amsterdamse Nicole is wat je noemt klant van het eerste uur. De verf in de nieuwe IBOLYA-winkel in de 9 Straatjes was nog nauwelijks opgedroogd, of Nicole stond al op de stoep. Een gouden tip van een collega, bleek later.

Complimentjes
Nicole zag zoveel leuks hangen in de winkel dat ze bijna niet kon kiezen. Paskamer in, paskamer uit, het was een zware dobber. Uiteindelijk ging ze met de blauw-paarse Iby onder de arm naar huis. De eerste IBOLYA-jurk in een hele reeks. Nu heeft ze naast de Iby ook de groene Kiki, de lichtblauwe Betsy, de Bo petrol-wit en het spijkerjurkje Spike. ‘De jurkjes kleden mooi af en zitten heerlijk. Ik krijg dan ook elke keer complimentjes als ik een IBOLYA draag!’

Niet één, maar twee
De favoriete jurk van Nicole? ‘Dat zijn er op het moment twee. In de zomer de Betsy, in de winter de Spike.’ Als ze in de 9 Straatjes is, wipt ze vaak even binnen bij IBOLYA. Samen met haar vriendinnen, want die zijn inmiddels ook aangestoken door haar enthousiasme.

Tijdloos
Over het advies dat ze krijgt van Iby en Maaike zegt ze: ‘Heel prettig! Ze kijken goed naar welk jurkje past bij jouw lijf en ze maken de kleding eventueel ook op maat.’ Nicole vindt het een groot voordeel dat de modellen tijdloos zijn, niet ‘mode-gevoelig’. ‘Zo blijven de jurken ook mooi in het nieuwe seizoen’. Is dat niet tegelijk een valkuil voor de verkoop van nieuwe jurkjes? ‘Welnee’, lacht Nicole, ‘ik surf regelmatig op de site om te kijken wat mijn volgende IBOLYA-aankoop zal worden. Je kunt nooit genoeg leuke jurken in je kast hebben!’

Ze hoopt dat de IBOLYA-dames nog lang zo doorgaan en dat hun creatieve ideeënstroom voorlopig niet opdroogt. Ze is maar wat blij met die prachtige, lekkerzittende jurkjes! Een goede match dus, Nicole en IBOLYA.