Winkelen

Winkelen

Of je houdt ervan, of je gruwt ervan: winkelen. Er zijn vrouwen die het liefst elke dag op pad gaan om hun slag te slaan. En er zijn vrouwen die niets vreselijkers kunnen bedenken en hun kledingkast alleen vullen met online aangeschafte kleren.

Geheime tip

Een tip aan die tweede groep vrouwen: kom eens langs bij IBOLYA in de Binnen Oranjestraat in Amsterdam. Laat je in de watten leggen en ervaar dat winkelen ook een feestje kan zijn. Nu ben ik natuurlijk bevooroordeeld, maar bij IBOLYA winkelen, dat doe je echt voor je plezier.

 Sfeervol en jazzy

Het begint al bij de etalage. Een echte eyecatcher in de straat, waar paspoppen je toelachen in hun modieuze setjes. In de winkel, klein maar smaakvol ingericht, hangen de rekken vol met prachtige, kleurige kleding en bijpassende accessoires. Hebberig word je ervan! Met een kopje koffie en een rustig jazzmuziekje op de achtergrond is het heerlijk rondneuzen. Iby en Maaike houden van goede service en geven altijd eerlijk en deskundig advies.

Haarlemmerdijk

En als de tassen gevuld zijn met moois van IBOLYA, loop dan door naar de gezellige Haarlemmerdijk om de hoek. Hier kun je naar de film of naar de kapper, je schaft een fotocamera aan of zet een nieuwe tattoo, je eet een vers visje of een bagel, je koopt een blokkendoos of een pikant lingeriesetje. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of de Haarlemmerdijk heeft het.

Aan het eind van de dag kom je moe, maar voldaan thuis. Veel leuker dan online shoppen, toch?

Tot snel, bij IBOLYA!